המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הספגטי עד לדרגת אל דנטה, לפי הוראות הבישול שעל גבי השקית. מסננים ושומרים בצד עם מעט ממי הבישול.
הכנת הפסטו: מכניסים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, השום, הצנוברים וכוס שמן זית למעבד מזון או לבלנדר, ומרסקים למחית אחידה.
מרתיחים מים בסיר גדול, מכניסים את כל הירקות, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-2 דקות, ולאחר מכן מסננים.
מחממים כף שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את השום כדקה. מוסיפים את הירקות ומקפיצים יחד 2 דקות.
מוסיפים את הפסטו ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפסטה, ואם יש צורך גם מעט ממי הבישול ומקפיצים 2 דקות, עד שהספגטי חם ומכוסה כולו בפסטו.
מוסיפים את גבינת הפרמזן. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0