הינך נמצא כאן

פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

תיאור המתכון

8.46489
דירוג ממוצע: 8.5 (413)
דרגת קושי: בינוני
10 מצרכים
40 דקות
מתכון של גיל חובב לקלאסיקה האיטלקית האהובה עם שמנת, בצל מוזהב ושפע פטריות קצוצות. וגם, אופצייה דלת קלוריות ושומנים לאלו ששומרים
סגנון: 
איטלקי
הדפסה

תיאור המתכון

זו כבר גרסה יותר עמוסה של הקלאסיקה האיטלקית, עם בצל מוזהב, פטריות קצוצות ובאופן מפתיע בלי גבינה. בעיתות דיאטה משברית, אפשר להשתמש בחלב בלבד במקום תערובת השמנת והחלב ולהוסיף כף קמח כדי להסמיך את הרוטב. זה עדיין יוצא טעים (ועדיין לא ממש מרזה - פסטה היא שואה קלורית, אבל המצפון מתכבס נוכח השמטת השמנת). אם בוחרים להכין את הגרסה הפחות משמינה, מחליפים בשלב מס' 4 את השמנת בחצי כוס חלב שנטרפה לתוכה כף קמח (ומובן שאין מגישים גבינה מגוררת לצד המנה).

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 8.5 (413)