דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה ברוטב אנשובי ושום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה ברוטב אנשובי ושום

פסטה ברוטב אנשובי ושום

(1)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון פשוט ומנצח של גיל חובב. מומלץ להכין סמוך לארוחה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פסטה אסם ספגטי 8
0.5  כוס
שמן זית
3  שיני
שום קלופות וקצוצות
8  נתחי
דגי אנשובי (ללא השמן)
1  כפית
פלפל מפורר
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0.67  כוס
קרוטונים למרק וסלט 400 ג
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
1  כוס
פטרוזיליה תערובת של 2 סוגי עשבי תיבול, קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    במקביל, מכינים את הרוטב: מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים בו את השום. כשהשום הופך לשקוף מוסיפים את הפילטים של האנשובי ומפוררים במזלג. ממשיכים לפורר עד שהאנשובי כמעט נמסים לגמרי לתוך השמן. זה לוקח שתיים-שלוש דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפלפל היבש והקרוטונים ומערבבים. טועמים וממליחים לפי הטעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת והמסוננת ומערבבים על האש דקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים לקערת הגשה גדולה ומחוממת ומפזרים מעל את הגבינה והעשבים. מערבבים בפני הסועדים, על השולחן. הריח יהיה מדהים.
פסטה ברוטב אנשובי ושום

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.

פסטה ברוטב אנשובי ושום

שלב 2 מתוך 5

במקביל, מכינים את הרוטב: מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים בו את השום. כשהשום הופך לשקוף מוסיפים את הפילטים של האנשובי ומפוררים במזלג. ממשיכים לפורר עד שהאנשובי כמעט נמסים לגמרי לתוך השמן. זה לוקח שתיים-שלוש דקות.

פסטה ברוטב אנשובי ושום

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הפלפל היבש והקרוטונים ומערבבים. טועמים וממליחים לפי הטעם.

פסטה ברוטב אנשובי ושום

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת והמסוננת ומערבבים על האש דקה.

פסטה ברוטב אנשובי ושום

שלב 5 מתוך 5

מעבירים לקערת הגשה גדולה ומחוממת ומפזרים מעל את הגבינה והעשבים. מערבבים בפני הסועדים, על השולחן. הריח יהיה מדהים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים