המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. שומרים כוס ממי הבישול בצד.
מחממים 100 גרם חמאה במחבת ומטגנים את הזוקיני עם השום כ-4 דקות. מוסיפים את הזעתר ומטגנים חצי דקה. מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא מוריד מנפחו.
מגרדים פנימה גרידת לימון מהלימון השלם, סוחטים פנימה את מיץ הלימון ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומתקנים תיבול. מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה עד לקבלת רוטב עשיר.
מוסיפים את יתרת החמאה הקרה ומערבבים היטב. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב הכל ביחד. מגישים עם פרמזן וצנוברים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0