המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים בערך 2-3 כפיות מלח, זה חשוב מאוד כדי שהפסטה תוכל לקבל בצורה טובה את הרוטב.
ברגע שהמים מבעבעים מוסיפים את הרדיאטורי ומבשלים לפי הכתוב על השקית.
בסיר נפרד או אפילו בסיר של הפסטה מבשלים את הברוקולי למשך 2-3 דקות עד שהוא מתרכך אבל שומר על הצבע שלו.
במעבד מזון שמים את הברוקולי המבושל יחד עם כל המרכיבים - תרד, בזיליקום, שום, מלח, פלפל, שמנת וחצי כוס מי בישול מהפסטה.
טוחנים עד למרקם חלק את כל המרכיבים ומעבירים למחבת.
מסננים את הרדיאטורי, ברגע שהפסטה מוכנה, ומוסיפים ישר לרוטב. מגישים ומפוררים מעל גבינת כבשים וצ׳ילי גרוס.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0