מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ע"ג האריזה, מסננים ושוטפים.
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הבצל עד אשר נהיה זהוב מאוד. את העגבניות חותכים לקוביות ממש קטנות ומוסיפים לקראת סוף הטיגון של הבצל, מטגנים דקה שתיים ביחד.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים כפית מלח, חצי כפית של פפריקה חריפה וכפית אחת של פפריקה מתוקה, את שקית התבלינים של הפיצה, את 3 הכפות הגדושות של רסק העגבניות ולבסוף את כוס המים.
שלב 4
0 דקות
מערבבים טוב ומבשלים על אש נמוכה מספר דקות.
שלב 5
0 דקות
ניתן להוסיף מים על פי הצורך אך שהרוטב לא יהפך למרק, לשמור על כך שיהיה סמיך.
שלב 6
0 דקות
לקראת סוף הבישול של הרוטב יש להוסיף את הפסטה לבשל עוד מספר דקות תוך כדי ערבוב.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ע"ג האריזה, מסננים ושוטפים.
שלב 2
מתוך
6
מטגנים את הבצל עד אשר נהיה זהוב מאוד. את העגבניות חותכים לקוביות ממש קטנות ומוסיפים לקראת סוף הטיגון של הבצל, מטגנים דקה שתיים ביחד.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים כפית מלח, חצי כפית של פפריקה חריפה וכפית אחת של פפריקה מתוקה, את שקית התבלינים של הפיצה, את 3 הכפות הגדושות של רסק העגבניות ולבסוף את כוס המים.
שלב 4
מתוך
6
מערבבים טוב ומבשלים על אש נמוכה מספר דקות.
שלב 5
מתוך
6
ניתן להוסיף מים על פי הצורך אך שהרוטב לא יהפך למרק, לשמור על כך שיהיה סמיך.
שלב 6
מתוך
6
לקראת סוף הבישול של הרוטב יש להוסיף את הפסטה לבשל עוד מספר דקות תוך כדי ערבוב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0