דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה ברוטב עגבניות וגבינה צהובה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה ברוטב עגבניות וגבינה צהובה

פסטה ברוטב עגבניות וגבינה צהובה

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: אלינוער מור
פסטה אפויה ברוטב עגבניות, גבינה צהובה וירקות, לארוחת צהרים שילדים אוהבים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  חבילות
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
2  מיכלים
רוטב עגבניות
1 
בצל
2  שיני
שום
1  כף
שמן קנולה
1 
פלפל ירוק
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
1.5  כוסות
ציר ירקות
150  גרם
גבינה צהובה
0  לפי הטעם
זיתים
0  לפי הטעם
פטריות שמפיניון
0  לפי הטעם
אספרגוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים, מעבירים לתבנית לזניה או כל תבנית מרובעת אחרת המתאימה לתנור.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • שלב 3

    4 דקות
    מחממים במחבת את השמן. מוסיפים את התבלינים, בצל, שום ופלפל ירוק. מטגנים כ-4 דקות.
  • שלב 4

    2 דקות
    מוסיפים את רוטב העגבניות ואת המרק. מבשלים כ-2 דקות. מורידים מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים חצי מכמות הרוטב לפסטה בהדרגה, ומפזרים מעל גבינה מגוררת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את שאר הרוטב, מפזרים את שארית הגבינה והירקות ואופים בתנור עד שהגבינה נמסה. בתיאבון!
פסטה ברוטב עגבניות וגבינה צהובה

שלב 1 מתוך 6

מכינים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים, מעבירים לתבנית לזניה או כל תבנית מרובעת אחרת המתאימה לתנור.

פסטה ברוטב עגבניות וגבינה צהובה

שלב 2 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

פסטה ברוטב עגבניות וגבינה צהובה

שלב 3 מתוך 6

מחממים במחבת את השמן. מוסיפים את התבלינים, בצל, שום ופלפל ירוק. מטגנים כ-4 דקות.

פסטה ברוטב עגבניות וגבינה צהובה

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את רוטב העגבניות ואת המרק. מבשלים כ-2 דקות. מורידים מהאש.

פסטה ברוטב עגבניות וגבינה צהובה

שלב 5 מתוך 6

יוצקים חצי מכמות הרוטב לפסטה בהדרגה, ומפזרים מעל גבינה מגוררת.

פסטה ברוטב עגבניות וגבינה צהובה

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים את שאר הרוטב, מפזרים את שארית הגבינה והירקות ואופים בתנור עד שהגבינה נמסה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים