דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה ברוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה ברוטב עגבניות

פסטה ברוטב עגבניות

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: אורטל דוסטוב
הרוטב הנהדר הזה הולך עם כל פסטה שתרצו ואפילו על פיצה - יאמי!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
1  חבילה
רסק עגבניות
2 
עגבנייה
2  כפות
שמן קנולה
0.5  כוס
מים
0.5  כפית
אבקת שום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
אורגנו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, במקביל מכינים את הרוטב:
  • שלב 2

    0 דקות
    מגרדים את העגבניות על פומפיה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת ומוסיפים את העגבניות. נותנים להן להתבשל כמה שניות ומוסיפים את קופסת רסק העגבניות. מערבבים יחד ונוצר רוטב. מוסיפים מים- בערך כוס (אפשר פחות) לאחר מכן מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, לגבי החוויאג' למרק יש לו יכולת לאזן טעמים כך שאם הרוטב יצא קצת חמצמץ אפשר להוסיף ממש קמצוץ של חוויאג' והטעם הופך נפלא.
  • שלב 4

    0 דקות
    בדרך כלל זמן הכנת הרוטב לוקח אותו זמן כמו הכנת הספגטי ככה שברגע שהרוטב מוכן מוציאים את הספגטי, מסננים, שוטפים ומכניסים מייד לרוטב.
פסטה ברוטב עגבניות

שלב 1 מתוך 4

מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, במקביל מכינים את הרוטב:

פסטה ברוטב עגבניות

שלב 2 מתוך 4

מגרדים את העגבניות על פומפיה.

פסטה ברוטב עגבניות

שלב 3 מתוך 4

מחממים שמן במחבת ומוסיפים את העגבניות. נותנים להן להתבשל כמה שניות ומוסיפים את קופסת רסק העגבניות. מערבבים יחד ונוצר רוטב. מוסיפים מים- בערך כוס (אפשר פחות) לאחר מכן מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים, לגבי החוויאג' למרק יש לו יכולת לאזן טעמים כך שאם הרוטב יצא קצת חמצמץ אפשר להוסיף ממש קמצוץ של חוויאג' והטעם הופך נפלא.

פסטה ברוטב עגבניות

שלב 4 מתוך 4

בדרך כלל זמן הכנת הרוטב לוקח אותו זמן כמו הכנת הספגטי ככה שברגע שהרוטב מוכן מוציאים את הספגטי, מסננים, שוטפים ומכניסים מייד לרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים