שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פסטה ברוטב פטריות, סלמון מעושן ועירית

תאריך פרסום: 25/4/2013
דרוג הגולשים:
פסטה ברוטב פטריות, סלמון מעושן ועירית

מצרכים

ל־4 סועדים:

1 חבילה פסטה
15 גרם חמאה
1 צרור עירית, חתוך דק (כ־1/3 כוס עירית קצוצה)
1 חבילה פטריות פרוסות
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
100 גרם סלמון מעושן, חתוך לרצועות דקות
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.

2. מחממים במחבת גדולה את החמאה. מוסיפים 2 כפות מהעירית ומטגנים כ־20 שניות. מוסיפים פטריות, שמנת וחלב, ומביאים לרתיחה.

3. מנמיכים את הלהבה לבינונית, ומבשלים עוד כ־2 דקות תוך ערבוב, עד שהרוטב הופך אחיד. מוסיפים את הסלמון, מערבבים קלות ומבשלים עוד כדקה. מוסיפים מלח ופלפל שחור, לפי הטעם.

3. יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים בעדינות, מפזרים את יתר העירית לקישוט, ומגישים חם.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים