המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, מסננים ומוסיפים מעט שמן.
ממיסים במחבת עמוקה את החמאה, מוסיפים שמנת לבישול ומבשלים כ-5 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה מעט.
מוסיפים חלב, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את התבלינים ואת רוטב הפסטו, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים לסיר הפסטה את הרוטב, מערבבים ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0