שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פסטה ברוטב שמנת ופסטו

תאריך פרסום: 14/12/2012
דרוג הגולשים:

מצרכים

250 גרם פסטה (חצי חבילה)
כ 10 גרם חמאה
1 חבילה שמנת לבישול
רבע כוס חלב
כפית שום כתוש
4 כפות רוטב פסטו (אפשר מוכן או לחילופין להכין בבית)
מלח ופלפל

אופן ההכנה

להכין סיר עם פסטה לפי הוראות היצרן
במחבת עמוקה, להמיס את החמאה ולהוסיף אליה את השמנת לבישול
לבשל כחמש דקות עד אשר מגיעים לרתיחה והיא הופכת להיות סמיכה מעט.
להוסיף אליה את רבע כוס החלב, לערבב כחמש דקות נוספות.
לאחר מכן מוסיפים את התבלינים (אבקת שום כתוש, מלח ופלפל לפי הטעם)
להוסיף את 4 כפות רוטב הפסטו, לערבב ולבשל עוד כחמש דקות.

לאחר שהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים מעט שמן.
מוסיפים אליה את הרוטב

בתאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • טעים:)

    ליאת, 12/23/2012 6:13:03 PM

פרפקטו רטבים