הינך נמצא כאן
אופס! נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה לא כרגע

פסטה ברוטב שמנת ורוקפור

7.66667
דירוג ממוצע: 4 (6)
את הרוטב הגבינתי העשיר הזה אפשר להכין עם כל פסטה, אבל אני הכי אוהב להשתמש בקונכיות, שמחביאות בתוכן את הרוטב ואת האפונה שבתוכו
קל
9 מצרכים
30 דקות
אופס! נראה שלא התחברת לאתר בישולים. לשימוש בקופונים, עליך להתחבר או להירשם להרשמה לא כרגע

תיאור המתכון

כמה הערות:בעניין השמנת: יש עכשיו שמנת מתוקה 10% שומן והיא בהחלט מספיק שמנה בשביל הרוטב.בעניין הגבינות: כדאי מאוד להקפיד ולהשתמש ברוקפור ובפרמזן איכותיות, שנקנו במעדנייה ולא נלקחו ממדף הגבינות הכללי במרכול. את הפרמזן חשוב לקנות בחתיכה אחת (לא מגוררת מראש).ועוד טיפ פרמזן: במקום לגרר אפשר "לגלח" פרוסות דקיקות מחריץ הגבינה בעזרת קולפן ירקות.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (6)