הינך נמצא כאן

פסטה ברוטב שמנת ורוקפור

שמירת מתכון מתכון שמור
אופס! נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה לא כרגע
7.66667
דירוג ממוצע: 4 (6)
דרגת קושי: קל
9 מצרכים
30 דקות
את הרוטב הגבינתי העשיר הזה אפשר להכין עם כל פסטה, אבל אני הכי אוהב להשתמש בקונכיות, שמחביאות בתוכן את הרוטב ואת האפונה שבתוכו
הדפסה

תיאור המתכון

כמה הערות:בעניין השמנת: יש עכשיו שמנת מתוקה 10% שומן והיא בהחלט מספיק שמנה בשביל הרוטב.בעניין הגבינות: כדאי מאוד להקפיד ולהשתמש ברוקפור ובפרמזן איכותיות, שנקנו במעדנייה ולא נלקחו ממדף הגבינות הכללי במרכול. את הפרמזן חשוב לקנות בחתיכה אחת (לא מגוררת מראש).ועוד טיפ פרמזן: במקום לגרר אפשר "לגלח" פרוסות דקיקות מחריץ הגבינה בעזרת קולפן ירקות.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (6)