דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה בשר מפורק, פטריות יער ואפונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה בשר מפורק, פטריות יער ואפונה

פסטה בשר מפורק, פטריות יער ואפונה

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: עומר מילר
בשר רך שמתבשל מעצמו בתנור ומעניק לפסטה ולירקות מרקם וטעם עמוק וחלומי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פאפארדלה
350  גרם
אסאדו או אונטריב
4  כפות
שמן זית
6 
פטריות יער
10 
אספרגוס
15 
אפונה (אפונת שלג)
2  שיני
שום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    360 דקות
    מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ושמן זית, ועוטפים בנייר אפייה ונייר כסף לאטימה מוחלטת. מכניסים לתנור, על חום של 150 מעלות, ל-3 שעות. מוציאים ומפוררים את הבשר.
  • שלב 2

    10 דקות
    שמים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומלח ומבשלים עד מידת אל דנטה. שומרים כף ממי הבישול.
  • שלב 3

    5 דקות
    במחבת רחבה מטגנים שום, צורבים פטריות, מוסיפים את הבשר, מוסיפים כף מנוזל הבישול, מוסיפים ירוקים ובסוף את הפסטה. מתבלים היטב ומערבבים.
פסטה בשר מפורק, פטריות יער ואפונה

שלב 1 מתוך 3

מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ושמן זית, ועוטפים בנייר אפייה ונייר כסף לאטימה מוחלטת. מכניסים לתנור, על חום של 150 מעלות, ל-3 שעות. מוציאים ומפוררים את הבשר.

פסטה בשר מפורק, פטריות יער ואפונה

שלב 2 מתוך 3

שמים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומלח ומבשלים עד מידת אל דנטה. שומרים כף ממי הבישול.

פסטה בשר מפורק, פטריות יער ואפונה

שלב 3 מתוך 3

שלב  3

במחבת רחבה מטגנים שום, צורבים פטריות, מוסיפים את הבשר, מוסיפים כף מנוזל הבישול, מוסיפים ירוקים ובסוף את הפסטה. מתבלים היטב ומערבבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • מנות צלויות
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים