דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה חריפה של סבתא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה חריפה של סבתא

פסטה חריפה של סבתא

(4)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לירון
פסטה פיקנטית עם רמיזות של פלפל חריף, פפריקה חריפה ומתוקה ורסק עגבניות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
2  כפות
שמן זית (או יותר למי שאוהב)
1 
בצל קטן קצוץ דק
0.5 
פלפל ירוק קצוץ דק
1.5  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כוס
מים
2  כפות
רסק עגבניות
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: שמים בסיר שמן. מוסיפים את הבצל ואת הפלפל הירוק ומטגנים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב כדי שהטעמים של הפלפל יתנו טעם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערית את הפפריקה עם השמן ומוסיפים לרוטב. מוסיפים מיד את המים ומערבבים. מוסיפים את הרסק, המלח ועוד קצת מים וממשיכים לבשל עד שהרוטב נהיה אחיד וסמיך.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מוסיפים את הפסטה לרוטב, מספיגים אותה ברוטב ומבשלים על להבה נמוכה כחמש דקות.
פסטה חריפה של סבתא

שלב 1 מתוך 3

מכינים את הרוטב: שמים בסיר שמן. מוסיפים את הבצל ואת הפלפל הירוק ומטגנים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב כדי שהטעמים של הפלפל יתנו טעם.

פסטה חריפה של סבתא

שלב 2 מתוך 3

מערבבים בקערית את הפפריקה עם השמן ומוסיפים לרוטב. מוסיפים מיד את המים ומערבבים. מוסיפים את הרסק, המלח ועוד קצת מים וממשיכים לבשל עד שהרוטב נהיה אחיד וסמיך.

פסטה חריפה של סבתא

שלב 3 מתוך 3

בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מוסיפים את הפסטה לרוטב, מספיגים אותה ברוטב ומבשלים על להבה נמוכה כחמש דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שלום

כן ממש

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים