דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה עם בטטה וקוטג'
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה עם בטטה וקוטג'

פסטה עם בטטה וקוטג'

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שילוב בין פסטה רכה, בטטה נימוחה וקרוטונים פריכים מניב מנה מפתיעה שקשה להפסיק לאכול

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  קילוגרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
2  כוסות
בטטה חתוכה לקוביות קטנות (בגודל פרק אצבע)
250  גרם
גבינת קוטג'
1  כוס
קרוטונים למרק וסלט 400 ג
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
150  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את קוביות הבטטה בהרבה מים מומלחים במשך חמש דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה ומבשלים יחד עד שהיא מוכנה (זה לוקח עוד כשמונה דקות).
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים ומחזירים לסיר. מוסיפים את הקוטג' ומערבבים בעדינות. מבשלים שתי דקות אגב ערבוב על אש קטנה. ממליחים, מפלפלים, טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים מהאש ומערבבים עם הקרוטונים (בעדינות!). מעבירים לצלחות עמוקות, מוסיפים פרמזן מלמעלה ומגישים.
פסטה עם בטטה וקוטג'

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את קוביות הבטטה בהרבה מים מומלחים במשך חמש דקות.

פסטה עם בטטה וקוטג'

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הפסטה ומבשלים יחד עד שהיא מוכנה (זה לוקח עוד כשמונה דקות).

פסטה עם בטטה וקוטג'

שלב 3 מתוך 4

מסננים ומחזירים לסיר. מוסיפים את הקוטג' ומערבבים בעדינות. מבשלים שתי דקות אגב ערבוב על אש קטנה. ממליחים, מפלפלים, טועמים ומתקנים תיבול.

פסטה עם בטטה וקוטג'

שלב 4 מתוך 4

מסירים מהאש ומערבבים עם הקרוטונים (בעדינות!). מעבירים לצלחות עמוקות, מוסיפים פרמזן מלמעלה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים