המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה על פי הוראות היצרן.
במחבת עם שמן זית צורבים קלות את קוביות העוף ומניחים בצד.
באותה מחבת, מבשלים יחד את הסויה, הסילאן והמים במשך כ-15 דקות, עד לקבלת רוטב סמיך.
מוסיפים לרוטב את הפסטה והעוף ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
מגישים עם בוטנים קצוצים מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0