המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מחבת רחבה, מוסיפים את החמאה, הפלפל השחור והפסטה. מבשלים כשלוש דקות תוך כדי ערבוב עד שהחמאה רותחת, אך לא נשרפת.
מסירים מהאש ומוסיפים את השמנת החמוצה והבצלים. מערבבים קלות (חצי ערבוב), מוזגים לצלחות, מפוררים מעל גורגונזולה ומזלפים שמן זית. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0