דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה פרגית בחלב קוקוס, פטריות שבבי צ'ילי  וצנוברים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה פרגית בחלב קוקוס, פטריות שבבי צ'ילי וצנוברים

פסטה פרגית בחלב קוקוס, פטריות שבבי צ'ילי וצנוברים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
מנה מהירה וקלילה ובעיקר ממש טעימה, לארוחות צהרים או ערב. מתאימה גם לקחת לעבודה: אוכל ביתי, בריא ומפנק

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
2 
בצל גדולים קצוצים
2  שיני
שום קצוצות
0.5  קילוגרם
נתח פרגית חתוכה לקוביות
1  פחית
חלב קוקוס
2  חבילות
פטריות שמפיניון טריות חצויות לחצי
0.25  כפית
צ'ילי גרוס
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
0.25  כפית
פלפל
1  כפית
מלח
4  עלים
בזיליקום
0.25  כוס
צנוברים
0.5  כוס
שקדים פרוסים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במחבת / ווק טפלון שמים 3 כפות שמן , מטגנים את קוביות הפרגית על אש גבוהה עד להשחמה , מעבירים לקערה (עם כל הנוזלים).
  • שלב 2

    0 דקות
    באותה מחבת קולים צנוברים ושקדים עם 1 כפית שמן עד הזהבה. מוציאים לכלי בנפרד.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאותה מחבת מוסיפים רבע כוס שמן, בצל קצוץ ומטגנים עד להשחמה (להשחים היטב זה מה שנותן את הצבע העשיר לפסטה), לאחר שהבצל השחים מוסיפים את השום מטגנים חצי דקה.
  • שלב 4

    5 דקות
    יוצקים חלב קוקוס ומביאים לרתיחה. נותנים לרוטב לבעבע כ-5 דקות.
  • שלב 5

    10 דקות
    מוסיפים את הפטריות המלח, האגוז מוסקט, פלפל גרוס, צ'ילי, וקוביות הפרגית (עם הנוזלים ), מבשלים על אש גבוהה כ-10 דקות עד להסמכה.
  • שלב 6

    10 דקות
    בינתיים מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח כ-8-10 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    כשהפסטה מוכנה , מסננים (לא לשטוף) ומוסיפים לרוטב החם (שעדיין מתבשל ), מערבבים את הפסטה עם הרוטב (על אש גבוהה) כשתי דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים לקערת הגשה מפזרים מעט בזיליקום קצוץ דק, צנוברים ושקדים קלויים ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב פסטו

    פסטה ברוטב פסטו

    20 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים