מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
לקראת סוף הבישול של הפסטה מוציאים כוס ממי הבישול.
שלב 2
2 דקות
קולים במחבת את הפלפל השחור כדקה. מוסיפים את החמאה, כשהיא נמסה מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
שלב 3
2 דקות
מוסיפים בהתחלה 1/3 כוס ממי הפסטה למחבת ומערבבים היטב, מבשלים דקה-שתיים על אש נמוכה.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים את הגבינות, וממשיכים לערבב עד שהן נמסות.
במידה והרוטב סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מי בישול של הפסטה (להוסיף בהדרגה, כל פעם כף, עד לקבלת המרקם הרצוי).
שלב 5
1 דקות
מוציאים את הפסטה, מסננים ומעבירים ישר למחבת.
מערבבים עד שהיא מכוסה היטב, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח.
מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
לקראת סוף הבישול של הפסטה מוציאים כוס ממי הבישול.
שלב 2
מתוך
5
קולים במחבת את הפלפל השחור כדקה. מוסיפים את החמאה, כשהיא נמסה מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים בהתחלה 1/3 כוס ממי הפסטה למחבת ומערבבים היטב, מבשלים דקה-שתיים על אש נמוכה.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הגבינות, וממשיכים לערבב עד שהן נמסות.
במידה והרוטב סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מי בישול של הפסטה (להוסיף בהדרגה, כל פעם כף, עד לקבלת המרקם הרצוי).
שלב 5
מתוך
5
מוציאים את הפסטה, מסננים ומעבירים ישר למחבת.
מערבבים עד שהיא מכוסה היטב, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח.
מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0