דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה קאצ׳ו אה פפה וחמאת לימון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה קאצ׳ו אה פפה וחמאת לימון

פסטה קאצ׳ו אה פפה וחמאת לימון

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: אפרת רענן
שילוב שני רטבים במנת פסטה אחת, מיזוג טעמים ומרקמים חלומי של חמאה, לימון ופלפל שחור

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה טליאטלה
1.5  כפיות
פלפל שחור גרוס
50  גרם
חמאה
2  כפות
מיץ לימון
150  גרם
גבינת מגוררת
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. לקראת סוף הבישול של הפסטה מוציאים כוס ממי הבישול.
  • שלב 2

    2 דקות
    קולים במחבת את הפלפל השחור כדקה. מוסיפים את החמאה, כשהיא נמסה מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
  • שלב 3

    2 דקות
    מוסיפים בהתחלה 1/3 כוס ממי הפסטה למחבת ומערבבים היטב, מבשלים דקה-שתיים על אש נמוכה.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים את הגבינות, וממשיכים לערבב עד שהן נמסות. במידה והרוטב סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מי בישול של הפסטה (להוסיף בהדרגה, כל פעם כף, עד לקבלת המרקם הרצוי).
  • שלב 5

    1 דקות
    מוציאים את הפסטה, מסננים ומעבירים ישר למחבת. מערבבים עד שהיא מכוסה היטב, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח. מגישים מיד.
פסטה קאצ׳ו אה פפה וחמאת לימון

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. לקראת סוף הבישול של הפסטה מוציאים כוס ממי הבישול.

פסטה קאצ׳ו אה פפה וחמאת לימון

שלב 2 מתוך 5

קולים במחבת את הפלפל השחור כדקה. מוסיפים את החמאה, כשהיא נמסה מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.

פסטה קאצ׳ו אה פפה וחמאת לימון

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים בהתחלה 1/3 כוס ממי הפסטה למחבת ומערבבים היטב, מבשלים דקה-שתיים על אש נמוכה.

פסטה קאצ׳ו אה פפה וחמאת לימון

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הגבינות, וממשיכים לערבב עד שהן נמסות. במידה והרוטב סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מי בישול של הפסטה (להוסיף בהדרגה, כל פעם כף, עד לקבלת המרקם הרצוי).

פסטה קאצ׳ו אה פפה וחמאת לימון

שלב 5 מתוך 5

מוציאים את הפסטה, מסננים ומעבירים ישר למחבת. מערבבים עד שהיא מכוסה היטב, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • גבינות
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים