דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה קצרה עם ברוקולי וזעפרן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה קצרה עם ברוקולי וזעפרן

פסטה קצרה עם ברוקולי וזעפרן

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מפגש חמוד בין דרום איטליה לצפון אפריקה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
1  קילוגרם
ברוקולי
1 
בצל קצוץ דק
2  שיני
שום קצוצות
5  כפות
שמן זית
2  פילה
פילה אנשובי קצוץ דק קצוצים
1  כף
רסק עגבניות
0.25  כוס
צימוקים
0.25  כוס
צנוברים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
1  קורט
זעפרן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את הברוקולי ומחלקים לתפרחות קטנות. את הגבעולים מקלפים ופורסים לטבעות (זה החלק הכי טעים).
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את הברוקולי בהרבה מים בערך כשבע-שמונה דקות. מסננים ומעבירים לקערה, אבל שומרים את מי הבישול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה במי הבישול של הברוקולי. מבשלים שתי דקות פחות ממה שכתוב על האריזה, כדי לקבל פסטה שהיא מאוד אל דנטה (היא תתבשל עוד בתוך הרוטב).
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן, ומוסיפים את השום. מערבבים חצי דקה. מוסיפים את האנשובי ומערבבים עוד דקה. מוסיפים את רסק העגבניות, הברוקולי, צימוקים, צנוברים, מלח, פלפל וכוס ממי הבישול של הברוקולי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לרוטב את הזעפרן ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מסירים מהאש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסננים את הפסטה (היא עדיין לא מבושלת עד הסוף וזה בסדר), ומוסיפים אותה לרוטב. מערבבים, מכסים ומניחים כך על השיש (לא על האש), וממתינים עשר דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים שוב, ומגישים עם גבינת פרמזן. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב פסטו

    פסטה ברוטב פסטו

    20 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים