המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה ומסננים.
מערבבים אותה עם 5 כפות שמן זית, 1/2 כף פפריקה, 1 כפית מלח, 1 כף אורגנו יבש, ומניחים בצורה משוטחת על תבנית מרופדת נייר אפייה.
אופים כ- 20 דקות או עד השחמה בחום של 180 מעלות ומצננים בטמפ' החדר.
מניחים קוביית פטה ופסטה קראנצ'ית מעל.
מערבבים את מרכיבי הסלט – מלפפונים, עגבניות, בצל סגול, זיתים, עלי אורגנו, מיץ מחצי לימון, 1/2 כפית מלח ו-4 כפות שמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0