דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה של הים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה של הים

פסטה של הים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ירון צחר
פסטה קונכיות, דגים וירוקים ברוטב חמאה ושמן זית עדין

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם צדפים גדולים
3  כפות
שמן זית
100  גרם
חמאה
300  גרם
דג ים (פילה של כל דג אהוב)
0.5  כוס
שעועית ירוקה
4 
קישוא או חופן אפונת שלג או ברוקומיני
3  שיני
שום
4  עלים
מרווה
2  כפות
פטרוזיליה קצוצה (כחופן)
0.5  כוס
יין לבן
1 
לימון או ליים מגוררים לקליפה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
  • שלב 2

    10 דקות
    בסיר סוטאז' רחב מחממים שמן זית ומוסיפים את הדג. מתבלים במלח ופלפל, צורבים היטב משני הצדדים עד להשחמה יפה. מוציאים ושומרים בצד.
  • שלב 3

    7 דקות
    חותכים גס את הירוקים (שעועית ואפונת שלג) ושמים בסוטאז', מוסיפים 50 גרם חמאה, המרווה והפטרוזיליה ומטגנים יחד כמה דקות. מוסיפים פנימה את הדג בצ׳אנקים גדולים ומוסיפים את היין ועוד 50 גרם חמאה.
  • שלב 4

    1 דקות
    מגבירים את האש ומוסיפים את הפסטה. מערבבים היטב ומגרדים זסט מיץ ליים. כמובן שאפשר להוסיף פרמזן.
פסטה של הים

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.

פסטה של הים

שלב 2 מתוך 4

בסיר סוטאז' רחב מחממים שמן זית ומוסיפים את הדג. מתבלים במלח ופלפל, צורבים היטב משני הצדדים עד להשחמה יפה. מוציאים ושומרים בצד.

פסטה של הים

שלב 3 מתוך 4

חותכים גס את הירוקים (שעועית ואפונת שלג) ושמים בסוטאז', מוסיפים 50 גרם חמאה, המרווה והפטרוזיליה ומטגנים יחד כמה דקות. מוסיפים פנימה את הדג בצ׳אנקים גדולים ומוסיפים את היין ועוד 50 גרם חמאה.

פסטה של הים

שלב 4 מתוך 4

מגבירים את האש ומוסיפים את הפסטה. מערבבים היטב ומגרדים זסט מיץ ליים. כמובן שאפשר להוסיף פרמזן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • קערה
  • דגים
  • פיוזן
  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מטבח עולמי
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • פסטה פסטו תרד

    פסטה פסטו תרד

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים