המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
בסיר סוטאז' רחב מחממים שמן זית ומוסיפים את הדג. מתבלים במלח ופלפל, צורבים היטב משני הצדדים עד להשחמה יפה. מוציאים ושומרים בצד.
חותכים גס את הירוקים (שעועית ואפונת שלג) ושמים בסוטאז', מוסיפים 50 גרם חמאה, המרווה והפטרוזיליה ומטגנים יחד כמה דקות. מוסיפים פנימה את הדג בצ׳אנקים גדולים ומוסיפים את היין ועוד 50 גרם חמאה.
מגבירים את האש ומוסיפים את הפסטה. מערבבים היטב ומגרדים זסט מיץ ליים. כמובן שאפשר להוסיף פרמזן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0