דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטייה במילוי פרגית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטייה במילוי פרגית

פסטייה במילוי פרגית

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עלי סיגר במילוי מתקתק של נתחי פרגיות עם אגוזים, צימוקים, שקדים וניחוח קינמון

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
נתח פרגית שוקי עוף ללא עצמות
50  גרם
אגוזי מלך קלויים
50  גרם
שקדים פרוסים קלויים
50  גרם
צימוקים
3 
בצל קצוצים
1  זר
כוסברה קצוצה
0.5  כפית
ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
4  כפות
סוכר לבן
0.5  כפית
קינמון טחון
10  עלים
בצק פילו (בריק)
3  כוסות
שמן קנולה לטיגון עמוק
1  כף
קמח לבן להדבקת העלים
0.5  כף
מים להדבקת העלים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את נתחי הפרגית במים כ-10 דקות. מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים סוכר, שקדים, אגוזים, צימוקים, ג'ינג'ר, את נתחי הפרגית, קינמון וכוסברה.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממלאים את עלי הסיגר. מגלגלים בצורת רול, ומדביקים במעט קמח ומים. מהדקים היטב ומטגנים בשמן עמוק, עד להזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים על צלחת הגשה, חוצים באלכסון, ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.
פסטייה במילוי פרגית

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את נתחי הפרגית במים כ-10 דקות. מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים.

פסטייה במילוי פרגית

שלב 2 מתוך 4

מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים סוכר, שקדים, אגוזים, צימוקים, ג'ינג'ר, את נתחי הפרגית, קינמון וכוסברה.

פסטייה במילוי פרגית

שלב 3 מתוך 4

ממלאים את עלי הסיגר. מגלגלים בצורת רול, ומדביקים במעט קמח ומים. מהדקים היטב ומטגנים בשמן עמוק, עד להזהבה.

פסטייה במילוי פרגית

שלב 4 מתוך 4

מניחים על צלחת הגשה, חוצים באלכסון, ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטייה חגיגית

    פסטייה חגיגית

    120 דקות מאתגר
  • פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

    פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

    50 דקות בינוני
  • פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

    פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

    80 דקות בינוני
  • פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

    פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים