דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הדרך הקצרה והבטוחה להכנת פסטייה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פילו שהופשרו במקרר במשך הלילה
750  גרם
נתח פרגית טחונות
2 
בצל פרוסים דק
0.5  כוס
צימוקים
10 
משמש מיובש קצוצים
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
שקדים פרוסים קלויים
0.5  כוס
פיסטוק קלופים וקלויים
0  לפי הטעם
אבקת סוכר קישוט
0  לפי הטעם
קינמון טחון לקשור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במחבת כבדה, שמים שמן ואת הבצל ומטגנים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כעשר דקות בחום גבוה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לוקחים דף פילו, מקפלים לחצי, שמים מעט מהתערובת ומגלגלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כש"התפר" כלפי מטה.
  • שלב 5

    12 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-12 דקות, עד להשחמה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים עם שקדים קצוצים, אבקת סוכר וקינמון.
פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

שלב 1 מתוך 6

במחבת כבדה, שמים שמן ואת הבצל ומטגנים היטב.

פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כעשר דקות בחום גבוה.

פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

שלב 3 מתוך 6

לוקחים דף פילו, מקפלים לחצי, שמים מעט מהתערובת ומגלגלים.

פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

שלב 4 מתוך 6

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כש"התפר" כלפי מטה.

פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

שלב 5 מתוך 6

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-12 דקות, עד להשחמה.

פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

שלב 6 מתוך 6

מגישים עם שקדים קצוצים, אבקת סוכר וקינמון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטייה חגיגית

    פסטייה חגיגית

    120 דקות מאתגר
  • פסטייה במילוי פרגית

    פסטייה במילוי פרגית

    45 דקות בינוני
  • פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

    פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

    80 דקות בינוני
  • פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

    פסטייה חגיגית עם חזה מן הצומח טבעול

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים