דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטייה - מאפה פרגיות מתובל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דנה כחלון
עטופים בעלה סיגר דקיק וקראנצ'י: פרגיות, קינמון, צימוקים ובצל מטוגן. שילוב מושלם של טעמים ומרקמים תוצרת מרוקו.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
20 
בצק פילו
1  קילוגרם
סטייק עוף
2 
בצל בינוניים
50  גרם
צימוקים
100  גרם
שקדים פרוסים קלופים
0.25  כפית
קינמון טחון
2  כפות
סוכר לבן או יותר למי שאוהב
1  כפית
סוכר חום
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
0.5  כפית
כורכום או לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים בצל דק ומטגנים בשמן עד שקיפות, מוסיפים פרגיות חתוכות לקוביות קטנות, מטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהן מוכנות. מוסיפים את הצימוקים, שקדים ותבלינים ומערבבים. מצננים לטמפ' החדר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים עלה סיגר על משטח נקי, במרכז העלה מניחים חופן תערובת פרגיות ומקפלים בצורת עטיפה. ניתן להדביק את העלים עם סילאן.
  • שלב 3

    0 דקות
    אם רוצים לאפות: מניחים את הפסטיות כש"התפר" כלפי מטה, בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים עד הזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    אם רוצים לטגן: מחממים שמן במחבת, מטגנים תחילה מצד התפר, הופכים וממשיכים לטגן עד הזהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים לכל סועד פסטייה במרכז הצלחת, ובוזקים אבקת סוכר מעל. מקשטים בשני פסים של סילאן או טחינה גולמית.
פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

שלב 1 מתוך 5

פורסים בצל דק ומטגנים בשמן עד שקיפות, מוסיפים פרגיות חתוכות לקוביות קטנות, מטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהן מוכנות. מוסיפים את הצימוקים, שקדים ותבלינים ומערבבים. מצננים לטמפ' החדר.

פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

שלב 2 מתוך 5

מניחים עלה סיגר על משטח נקי, במרכז העלה מניחים חופן תערובת פרגיות ומקפלים בצורת עטיפה. ניתן להדביק את העלים עם סילאן.

פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

שלב 3 מתוך 5

אם רוצים לאפות: מניחים את הפסטיות כש"התפר" כלפי מטה, בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים עד הזהבה.

פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

שלב 4 מתוך 5

אם רוצים לטגן: מחממים שמן במחבת, מטגנים תחילה מצד התפר, הופכים וממשיכים לטגן עד הזהבה.

פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

שלב 5 מתוך 5

מגישים לכל סועד פסטייה במרכז הצלחת, ובוזקים אבקת סוכר מעל. מקשטים בשני פסים של סילאן או טחינה גולמית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אוכל מרוקאי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטייה מרוקאית

    פסטייה מרוקאית

    70 דקות בינוני
  • הפסטייה הקטנה שלי

    הפסטייה הקטנה שלי

    180 דקות מאתגר
  • פסטייה במילוי פרגית

    פסטייה במילוי פרגית

    45 דקות בינוני
  • פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

    פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים