דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטל גבינות טעים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטל גבינות טעים

פסטל גבינות טעים

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי נעים
מאפה גבינות מלוח וכיפי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.33  חבילה
מרגרינה
0.75  כוס
מים
0.25  כפית
מלח
2  כוסות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
2  כפות
שמן קנולה
0.5  גביע
גבינה 9%
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגורדת
250  גרם
גבינה צהובה מגורדת
1 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מים, מלח ומרגרינה בסיר בינוני על אש קטנה, עד שהמרגרינה נמסה. מורידים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים שמן לנוזלים שבסיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים בבחישה למים שבסיר. מפרישים ¼ מהבצק ומניחים בצד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרפדים בבצק הנותר תבנית פאי עגולה (מרפדים גם את הדפנות).
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי המלית ומפזרים את המלית באופן שווה על הבצק.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרדדים את הבצק שהופרש ומכסים את המלית. טורפים (מערבבים) ביצה ומורחים את הפסטל, מפזרים שומשום ומסמנים חתכים.
  • שלב 7

    35 דקות
    אופים בחום בינוני כ-35 דקות וחוזרים מידי פעם על החתכים. הפסטל מוכן כאשר צבעו זהוב. מצננים מעט ומגישים. בתיאבון!
פסטל גבינות טעים

שלב 1 מתוך 7

מחממים מים, מלח ומרגרינה בסיר בינוני על אש קטנה, עד שהמרגרינה נמסה. מורידים מהאש.

פסטל גבינות טעים

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים שמן לנוזלים שבסיר.

פסטל גבינות טעים

שלב 3 מתוך 7

מערבבים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים בבחישה למים שבסיר. מפרישים ¼ מהבצק ומניחים בצד.

פסטל גבינות טעים

שלב 4 מתוך 7

מרפדים בבצק הנותר תבנית פאי עגולה (מרפדים גם את הדפנות).

פסטל גבינות טעים

שלב 5 מתוך 7

מערבבים את כל חומרי המלית ומפזרים את המלית באופן שווה על הבצק.

פסטל גבינות טעים

שלב 6 מתוך 7

מרדדים את הבצק שהופרש ומכסים את המלית. טורפים (מערבבים) ביצה ומורחים את הפסטל, מפזרים שומשום ומסמנים חתכים.

פסטל גבינות טעים

שלב 7 מתוך 7

אופים בחום בינוני כ-35 דקות וחוזרים מידי פעם על החתכים. הפסטל מוכן כאשר צבעו זהוב. מצננים מעט ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטל הודי - כיסוני בצק ממולאים

    פסטל הודי - כיסוני בצק ממולאים

    90 דקות בינוני
  • פסטלות תפוחי אדמה

    פסטלות תפוחי אדמה

    100 דקות בינוני
  • פסטלים בשר ותפוח אדמה

    פסטלים בשר ותפוח אדמה

    120 דקות בינוני
  • מינה - "פסטל דה פסח"

    מינה - "פסטל דה פסח"

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים