דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פס שמרים במילוי כרישה וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
בצק שמרים ממולא בגבינות וכרשה, מאפה מלוח עשיר וטעים

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2 
ביצה
4  כפות
סוכר לבן
200  גרם
חמאה
250  מיליליטר
חלב
0.5  כפית
מלח
2  גביעים
גבינת קוטג' 9%
200  גרם
גבינת קשקבל מגורדת
200  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגורדת
200  גרם
גבינת פטה / בולגרית
2 
חלמון
4 
כרישה
0  לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממסים חמאה ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר.
  • שלב 3

    10 דקות
    מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
  • שלב 5

    60 דקות
    מפזרים על הבצק קורט קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה ומכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד. מניחים להתפחה במשך כ-60 דקות במקרר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים את הגבינות והביצים עד לקבלת מלית אחידה.
  • שלב 7

    0 דקות
    פורסים את הכרשות לפרוסות דקות ומטגנים במחבת עם שש כפות שמן חמניות להזהבה. מסירים מהאש ומצננים. מוסיפים את הכרשה למלית הגבינות ומערבבים היטב.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מרדדים כל חלק למלבן דק.
  • שלב 10

    0 דקות
    שמים על כל מלבן שליש מהמלית. מגלגלים לפס ברוחב שמונה ס"מ (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית).
  • שלב 11

    0 דקות
    מניחים כל פס שמרים בתבנית אינגליש קייק.
  • שלב 12

    0 דקות
    מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות.
  • שלב 13

    0 דקות
    פס השמרים מוכן כשצבעו שחום.
פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 1 מתוך 13

ממסים חמאה ומצננים.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 2 מתוך 13

שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 3 מתוך 13

מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 4 מתוך 13

מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 5 מתוך 13

מפזרים על הבצק קורט קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה ומכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד. מניחים להתפחה במשך כ-60 דקות במקרר.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 6 מתוך 13

מערבבים את הגבינות והביצים עד לקבלת מלית אחידה.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 7 מתוך 13

פורסים את הכרשות לפרוסות דקות ומטגנים במחבת עם שש כפות שמן חמניות להזהבה. מסירים מהאש ומצננים. מוסיפים את הכרשה למלית הגבינות ומערבבים היטב.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 8 מתוך 13

מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 9 מתוך 13

מרדדים כל חלק למלבן דק.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 10 מתוך 13

שמים על כל מלבן שליש מהמלית. מגלגלים לפס ברוחב שמונה ס"מ (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית).

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 11 מתוך 13

מניחים כל פס שמרים בתבנית אינגליש קייק.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 12 מתוך 13

מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות.

פס שמרים במילוי כרישה וגבינות

שלב 13 מתוך 13

פס השמרים מוכן כשצבעו שחום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • לחמניות טעימות לפסח

    לחמניות טעימות לפסח

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים