דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פריקסה טוניסאי אמיתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פריקסה טוניסאי אמיתי

פריקסה טוניסאי אמיתי

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: תהל כהן
לחמנייה טוניסאית מטוגנת מלאה בכל טוב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.5  כוס
שמן קנולה
4  כוסות
מים פושרים
1  כף
מלח
0.25  כוס
ערק מונע מהבצק לספוג שמן מהטיגון
0.25  כוס
שמן קנולה לטיגון עמוק
2  פחיות
טונה משומרת בשמן
2 
תפוח אדמה
4 
ביצה קשה
4 
מלפפון חמוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים את כל המרכיבים יחד, ומניחים להתפחה של 20 דק'.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר מכן, לשים פעם שנייה, ומתפיחים שוב כ-15 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהבצק תפח, מחלקים לכדורים ומכינים לחמנייה מאורכת מעט על משטח מקומח.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתפיחים עוד 10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה (מוסיפים מעט ערק, על מנת שיספוג את השמן בטיגון).
  • שלב 6

    0 דקות
    כשהפריקסה מתקרר מכינים טונה, סלט חי, חמוצים, תפו"א וביצים.
  • שלב 7

    0 דקות
    פותחים כל לחמנייה בעזרת סכין משוננת, וממלאים את הפריקסה כאוות נפשכם. בתיאבון!
פריקסה טוניסאי אמיתי

שלב 1 מתוך 7

לשים את כל המרכיבים יחד, ומניחים להתפחה של 20 דק'.

פריקסה טוניסאי אמיתי

שלב 2 מתוך 7

לאחר מכן, לשים פעם שנייה, ומתפיחים שוב כ-15 דקות.

פריקסה טוניסאי אמיתי

שלב 3 מתוך 7

לאחר שהבצק תפח, מחלקים לכדורים ומכינים לחמנייה מאורכת מעט על משטח מקומח.

פריקסה טוניסאי אמיתי

שלב 4 מתוך 7

מתפיחים עוד 10 דקות.

פריקסה טוניסאי אמיתי

שלב 5 מתוך 7

מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה (מוסיפים מעט ערק, על מנת שיספוג את השמן בטיגון).

פריקסה טוניסאי אמיתי

שלב 6 מתוך 7

כשהפריקסה מתקרר מכינים טונה, סלט חי, חמוצים, תפו"א וביצים.

פריקסה טוניסאי אמיתי

שלב 7 מתוך 7

פותחים כל לחמנייה בעזרת סכין משוננת, וממלאים את הפריקסה כאוות נפשכם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • פריקסה - כריך טוניסאי

    פריקסה - כריך טוניסאי

    120 דקות בינוני
  • פריקסה לחמניות טוניסאיות

    פריקסה לחמניות טוניסאיות

    110 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה אפויות או מטוגנות

    לחמניות פריקסה אפויות או מטוגנות

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים