דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פריקסה מקמח שמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פריקסה מקמח שמרים

פריקסה מקמח שמרים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן יגיל
תהיתם איך מכינים את המעדן? מה הסוד של לחמניית הפריקסה? קחו מתכון מנצח עם ההרכב המדויק של הסנדוויץ' המטוגן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.33  כוס
שמן קנולה
1 
ביצה
1  כף
סוכר לבן
300  מיליליטר
מים פושרים
6 
ביצים
2  חבילות
טונה משומרת בשמן
1  כוס
טבעות זיתים ירוקים מגולענים
250  גרם
לימון כבוש
2 
תפוח אדמה מבושלים
4  כפות
אריסה
0.5  ליטר
שמן קנולה
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר ומעבדים לבצק חלק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים ומתפיחים כשעה במקום חמים.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים מהבצק לחמניות שוות בגודלן (כמו לחמניות אצבע).
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתפיחים את הלחמניות עד שיכפילו את גודלן.
  • שלב 6

    0 דקות
    פורסים את הביצים לפרוסות דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    פורסים לפרוסות דקות את תפוחי האדמה.
  • שלב 8

    0 דקות
    פותחים לחמניה לאורכה, מורחים עריסה ומניחים מעל פרוסות ביצה קשה. מפזרים מעל טונה ומעל פרוסות תפוח אדמה, מניחים מעל לימונים כבושים וזיתים שחורים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגישים מיד כשהלחמניה חמה.
פריקסה מקמח שמרים

שלב 1 מתוך 9

שמים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר ומעבדים לבצק חלק.

פריקסה מקמח שמרים

שלב 2 מתוך 9

מכסים ומתפיחים כשעה במקום חמים.

פריקסה מקמח שמרים

שלב 3 מתוך 9

יוצרים מהבצק לחמניות שוות בגודלן (כמו לחמניות אצבע).

פריקסה מקמח שמרים

שלב 4 מתוך 9

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

פריקסה מקמח שמרים

שלב 5 מתוך 9

מתפיחים את הלחמניות עד שיכפילו את גודלן.

פריקסה מקמח שמרים

שלב 6 מתוך 9

פורסים את הביצים לפרוסות דקות.

פריקסה מקמח שמרים

שלב 7 מתוך 9

פורסים לפרוסות דקות את תפוחי האדמה.

פריקסה מקמח שמרים

שלב 8 מתוך 9

פותחים לחמניה לאורכה, מורחים עריסה ומניחים מעל פרוסות ביצה קשה. מפזרים מעל טונה ומעל פרוסות תפוח אדמה, מניחים מעל לימונים כבושים וזיתים שחורים.

פריקסה מקמח שמרים

שלב 9 מתוך 9

מגישים מיד כשהלחמניה חמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מאכלי עדות
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פריקסה ללא גלוטן

    פריקסה ללא גלוטן

    75 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה אפויות או מטוגנות

    לחמניות פריקסה אפויות או מטוגנות

    180 דקות בינוני
  • פריקסה טוניסאי

    פריקסה טוניסאי

    70 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות