המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שופכים לקערה את תכולת אבקת הפלאפל, מוסיפים את כל הירק הקצוץ ו-250 מ״ל מים.
מערבבים היטב ומניחים ל-9 דקות להתייצבות.
יוצרים צורות שטוחות של פריקסה ומניחים על נייר אפייה.
מטגנים בשמן עמוק ומצננים.
לחצילים המטוגנים: פורסים את החציל לאורך, לפרוסות דקות.
מערבבים בצלחת את הקורנפלור, קמח ואבקת הסוכר. מצפים את החצילים ומטגנים בשמן עמוק.
לביצים: מרתיחים מים ומכניסים את הביצים ל-1/2 6 דקות בדיוק. מוציאים למי קרח, מקלפים.
מכינים סלט ירקות קצוץ וטחינה כמו שאוהבים ומתחילים להרכיב את המנה כמו פיתה פלאפל: מורחים טחינה, חצילים, סלט ירקות וביצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2