דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פריקסה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פריקסה

פריקסה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
המאכל הטוניסאי הממולא, כמו שמקצוענים מכינים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
תפוח אדמה מבושל
2 
ביצה מורתחים חתוכים לקוביות
2 
עגבנייה
1  חבילה
טונה משומרת בשמן
4 
מלפפון חמוץ
1  קילוגרם
קמח לבן
50  גרם
שמרים יבשים
1  כף
מלח
1  כף
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן קנולה
3  כוסות
מים פושרים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הקמח בקערה. שמים באמצע את השמרים, מוסיפים את המלח והסוכר ומתחילים לערבב עם המים. מוסיפים בהדרגה שמן, וממשיכים עם המים עד שכל הקמח נבלע.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשים על משטח מקומח ומתפיחים כשעה (עד שיכפיל את נפחו).
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-16 כדורים. כל כדור מגלגלים כמו לחמנייה, ומניחים על מגבת או מפה מקומחת, ומכסים לעוד חצי שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן עמוק (לא חם מאוד), ומטגנים על להבה בינונית עד השחמה יפה משני הצדדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים את המרכיבים למילוי, מערבבים, חותכים סלט ירקות וממלאים. בתיאבון!
פריקסה

שלב 1 מתוך 5

שמים את הקמח בקערה. שמים באמצע את השמרים, מוסיפים את המלח והסוכר ומתחילים לערבב עם המים. מוסיפים בהדרגה שמן, וממשיכים עם המים עד שכל הקמח נבלע.

פריקסה

שלב 2 מתוך 5

לשים על משטח מקומח ומתפיחים כשעה (עד שיכפיל את נפחו).

פריקסה

שלב 3 מתוך 5

מחלקים את הבצק ל-16 כדורים. כל כדור מגלגלים כמו לחמנייה, ומניחים על מגבת או מפה מקומחת, ומכסים לעוד חצי שעה.

פריקסה

שלב 4 מתוך 5

מחממים שמן עמוק (לא חם מאוד), ומטגנים על להבה בינונית עד השחמה יפה משני הצדדים.

פריקסה

שלב 5 מתוך 5

חותכים את המרכיבים למילוי, מערבבים, חותכים סלט ירקות וממלאים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • פריקסה - כריך טוניסאי

    פריקסה - כריך טוניסאי

    120 דקות בינוני
  • פריקסה לחמניות טוניסאיות

    פריקסה לחמניות טוניסאיות

    110 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה אפויות או מטוגנות

    לחמניות פריקסה אפויות או מטוגנות

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים