דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות, בטטה ופטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות, בטטה ופטה

פשטידת אטריות, בטטה ופטה

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פשטידה עם אטריות ללא גלוטן, בשילוב המושלם של בטטות וגבינה מלוחה. מתכון לארוחה עבור כל המשפחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
אטריות ביצים דקות 200גרם (250 גרם)
1  קילוגרם
בטטה
2 
ביצה
200  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
2 
בצל
4  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות. מבשלים במים עם מעט מלח עד שהבטטה רכה. מסננים ומועכים במזלג.
  • שלב 2

    0 דקות
    קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את האטריות לפי הוראות ההכנה ומסננים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים, יוצקים לתבנית מלבנית 30X20 או עגולה קוטר 26 משומנת ומקומחת (או מרופדת בנייר אפייה).
  • שלב 5

    60 דקות
    אופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 60 דקות עד שנוצרת שכבת אטריות שחומה ופריכה מעל.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
פשטידת אטריות, בטטה ופטה

שלב 1 מתוך 6

קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות. מבשלים במים עם מעט מלח עד שהבטטה רכה. מסננים ומועכים במזלג.

פשטידת אטריות, בטטה ופטה

שלב 2 מתוך 6

קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה.

פשטידת אטריות, בטטה ופטה

שלב 3 מתוך 6

מבשלים את האטריות לפי הוראות ההכנה ומסננים.

פשטידת אטריות, בטטה ופטה

שלב 4 מתוך 6

מערבבים את כל החומרים, יוצקים לתבנית מלבנית 30X20 או עגולה קוטר 26 משומנת ומקומחת (או מרופדת בנייר אפייה).

פשטידת אטריות, בטטה ופטה

שלב 5 מתוך 6

אופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 60 דקות עד שנוצרת שכבת אטריות שחומה ופריכה מעל.

פשטידת אטריות, בטטה ופטה

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים