דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות וגבינות

פשטידת אטריות וגבינות

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלה גנדלמן
פשטידה עתירת גבינות: עם בולגרית, קוטג', גבינה צהובה ואטריות רכות. נימוחה וטעימה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
אטריות רחבות אסם 400 גרם רחבות
3 
ביצה
1  נתח
גבינה צהובה
0.25  חבילה
חמאה
1  גביע
גבינה לבנה 5%
1  גביע
גבינת קוטג'
1  כף
גבינת פטה / בולגרית
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  גביע
לבן/גיל
0.25  כוס
חלב
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות לפי ההוראות ומחכים שיתקררו.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשים את כל הגבינות בקערה גדולה, ומגררים את הגבינה הצהובה והבולגרית ביחד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים ביצים וחלב, קצת מלח ופלפל שחור, ומערבבים הכל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את האטריות כשהן קרות, ומערבבים הכל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים את העיסה לתבנית משומנת. מגרדים מעל גבינה צהובה ומשבצים בחתיכות קטנות של חמאה, ומפזרים אותם.
  • שלב 6

    30 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-30 דקות (בערך). הפשטידה מוכנה כשהמעטפת של הגבינה הצהובה משחימה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את הפשטידה ומעבירים אותה על השולחן לצינון, עד טמפ' החדר.
  • שלב 8

    0 דקות
    בשום פנים ואופן אסור להכניס את הפשטידה חמה למקרר. בתאבון :)
פשטידת אטריות וגבינות

שלב 1 מתוך 8

מבשלים את האטריות לפי ההוראות ומחכים שיתקררו.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 2 מתוך 8

לשים את כל הגבינות בקערה גדולה, ומגררים את הגבינה הצהובה והבולגרית ביחד.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים ביצים וחלב, קצת מלח ופלפל שחור, ומערבבים הכל.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את האטריות כשהן קרות, ומערבבים הכל.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 5 מתוך 8

מעבירים את העיסה לתבנית משומנת. מגרדים מעל גבינה צהובה ומשבצים בחתיכות קטנות של חמאה, ומפזרים אותם.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 6 מתוך 8

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-30 דקות (בערך). הפשטידה מוכנה כשהמעטפת של הגבינה הצהובה משחימה.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 7 מתוך 8

מוציאים את הפשטידה ומעבירים אותה על השולחן לצינון, עד טמפ' החדר.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 8 מתוך 8

בשום פנים ואופן אסור להכניס את הפשטידה חמה למקרר. בתאבון :)

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים