דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת פצפוצי אורז, בצל וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת פצפוצי אורז, בצל וגבינות

פשטידת פצפוצי אורז, בצל וגבינות

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: Iris Sluzker-weiss Adv
פשטידה אוורירית ומלאת טעמים, שגם הילדים מאוד אוהבים. נהדרת כשהיא קרה, חמה או בטמפרטורת החדר.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
בצל קצוצים דק
3  כפות
שמן קנולה
4 
ביצה גודל L
2  חבילות
גבינת קוטג'
4  גביעים
שמנת חמוצה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
3  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  שקית
פצפוצי אורז רגיל או לייט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם שמן במחבת.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטגן את הבצלים עד להזהבה תוך ערבוב מתמיד, להקפיד שלא יהיו חתיכות חרוכות שיגרמו לטעם מר של הפשטידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב בקערה את כל חומרי הפשטידה למעט הפצפוצים.
  • שלב 4

    0 דקות
    להעביר לקערה תחילה 3/4 שקית של פצפוצי אורז, לערבב ובמידת הצורך להוסיף עוד פצפוצים. התערובת צריכה להיות יציבה ולא רטובה מדי.
  • שלב 5

    30 דקות
    לאפות בתבנית משומנת (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ) בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    הפשטידה מוכנה כאשר קיסם/סכין יוצאים כמעט יבשים.
פשטידת פצפוצי אורז, בצל וגבינות

שלב 1 מתוך 6

לחמם שמן במחבת.

פשטידת פצפוצי אורז, בצל וגבינות

שלב 2 מתוך 6

לטגן את הבצלים עד להזהבה תוך ערבוב מתמיד, להקפיד שלא יהיו חתיכות חרוכות שיגרמו לטעם מר של הפשטידה.

פשטידת פצפוצי אורז, בצל וגבינות

שלב 3 מתוך 6

לערבב בקערה את כל חומרי הפשטידה למעט הפצפוצים.

פשטידת פצפוצי אורז, בצל וגבינות

שלב 4 מתוך 6

להעביר לקערה תחילה 3/4 שקית של פצפוצי אורז, לערבב ובמידת הצורך להוסיף עוד פצפוצים. התערובת צריכה להיות יציבה ולא רטובה מדי.

פשטידת פצפוצי אורז, בצל וגבינות

שלב 5 מתוך 6

לאפות בתבנית משומנת (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ) בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.

פשטידת פצפוצי אורז, בצל וגבינות

שלב 6 מתוך 6

הפשטידה מוכנה כאשר קיסם/סכין יוצאים כמעט יבשים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים