המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים את הבצל במעט שמן ומוסיפים את הפטריות.
בקערה מערבבים את הקוטג', הביצים, אבקת מרק פטריות וגבינה צהובה מגורדת לפי הטעם.
מוסיפים את תערובת הבצל ואת הפטריות ומערבבים הכל ביחד.
שמים בתבנית בינונית ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0