המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ללוש את חומרי הבצק עד לקבלת בצק.
לשטח את הבצק בתבנית. להשאיר בצק לקישוט שתי וערב.
לערבב את כל מרכיבי המילוי ולהניח מעל הבצק. מקשטים שתי וערב בבצק שנותר, אופים עד הזהבה על 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0