דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ציפוי שוקולד ומקופלת לעוגה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ציפוי שוקולד ומקופלת לעוגה

ציפוי שוקולד ומקופלת לעוגה

(1)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: מאי
אחרי שמכינים את הציפוי הזה אין דרך חזרה, תרצו לצפות איתו כל דבר שתכינו

רכיבים

מנות 1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
שוקולד מריר
1  חבילה
שוקולד לבן
100  אונקיות
שוקולד חלב
0.25  כוס
שמנת מתוקה
0.5  כף
שוקולית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוברים את את שני השוקולדים לקוביות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגרדים את המקופלות בפומפייה
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את הכל בסיר וממיסים על אש נמוכה, תוך כדי בחישה תמידית.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשחצי מהשוקולד נמס מוסיפים כפית שוקולית, ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגה את השמנת, כמובן תוך כדי בחישה.
  • שלב 6

    5 דקות
    כשהתערובת נמסה לגמרי והחומרים מעורבבים, שופכים את הציפוי על העוגה ומצפים אותה לגמרי. *ניתן להמיר את המקופלת הרגילה ב-7 מיני מקופלות או 2 מקופלות גדולות (XL).
ציפוי שוקולד ומקופלת לעוגה

שלב 1 מתוך 6

שוברים את את שני השוקולדים לקוביות.

ציפוי שוקולד ומקופלת לעוגה

שלב 2 מתוך 6

מגרדים את המקופלות בפומפייה

ציפוי שוקולד ומקופלת לעוגה

שלב 3 מתוך 6

שמים את הכל בסיר וממיסים על אש נמוכה, תוך כדי בחישה תמידית.

ציפוי שוקולד ומקופלת לעוגה

שלב 4 מתוך 6

כשחצי מהשוקולד נמס מוסיפים כפית שוקולית, ומערבבים.

ציפוי שוקולד ומקופלת לעוגה

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים בהדרגה את השמנת, כמובן תוך כדי בחישה.

ציפוי שוקולד ומקופלת לעוגה

שלב 6 מתוך 6

כשהתערובת נמסה לגמרי והחומרים מעורבבים, שופכים את הציפוי על העוגה ומצפים אותה לגמרי. *ניתן להמיר את המקופלת הרגילה ב-7 מיני מקופלות או 2 מקופלות גדולות (XL).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה בציפוי שוקולד ותותים

    עוגת גבינה בציפוי שוקולד ותותים

    מאתגר
  • עוגת גבינה קרה בציפוי אגוזי לוז מסוכרים

    עוגת גבינה קרה בציפוי אגוזי לוז מסוכרים

    40 דקות בינוני
  • דפי אורז בציפוי פריך ממולאים כל טוב

    דפי אורז בציפוי פריך ממולאים כל טוב

    55 דקות בינוני
  • עוגת דבש עסיסית בציפוי קרם ריבת חלב

    עוגת דבש עסיסית בציפוי קרם ריבת חלב

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים