דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי עוף אמיתי מבית סבתא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי עוף אמיתי מבית סבתא

צלי עוף אמיתי מבית סבתא

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
צלי עוף, קל להכנה, מנחם, טעים ומשביע. מזכיר ריחות וטעמי ילדות ומהווה ארוחה שלמה בסיר אחד.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
כרעי הודו (או כל חלק של עוף האהוב עליכם)
1 
בצל בינוני חתוך לרצועות
1 
גזר בינוני חתוך לעיגולים
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כף
תבלין גריל עוף
0.25  כפית
פלפל
0.25  כפית
מלח
0.25  כוס
שמן קנולה
3  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.5  כוס
יין קינוח (ניתן להישתמש גם ביין אדום יבש או חצי יבש)
1  כוס
מים
3 
פלפל אנגלי (לא חובה)
2  שיני
שום קצוץ
2  שיני
שום כתוש
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר מסדרים בשכבה אחת את חלקי העוף, מעל מפזרים את הבצל הקצוץ, עיגולי הגזר ואת שתי שיני השום הקצוץ והפלפל האנגלי.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים היטב את: אבקת המרק, תבלין גריל העוף, הפלפל השחור, המלח, השמן, רוטב הסויה, היין האדום והמים ושופכים מעל חלקי העוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים כעשר דק' על אש גבוהה ואז מעבירים לאש הכי נמוכה וממשיכים לבשל 90 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    עשר דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את שתי שיני השום הכתוש.
צלי עוף אמיתי מבית סבתא

שלב 1 מתוך 4

בסיר מסדרים בשכבה אחת את חלקי העוף, מעל מפזרים את הבצל הקצוץ, עיגולי הגזר ואת שתי שיני השום הקצוץ והפלפל האנגלי.

צלי עוף אמיתי מבית סבתא

שלב 2 מתוך 4

בקערה נפרדת מערבבים היטב את: אבקת המרק, תבלין גריל העוף, הפלפל השחור, המלח, השמן, רוטב הסויה, היין האדום והמים ושופכים מעל חלקי העוף.

צלי עוף אמיתי מבית סבתא

שלב 3 מתוך 4

מבשלים כעשר דק' על אש גבוהה ואז מעבירים לאש הכי נמוכה וממשיכים לבשל 90 דקות.

צלי עוף אמיתי מבית סבתא

שלב 4 מתוך 4

עשר דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את שתי שיני השום הכתוש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • דל סוכר
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצלים ממולאים ומתקתקים

    בצלים ממולאים ומתקתקים

    90 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    120 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים