המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר מסדרים בשכבה אחת את חלקי העוף, מעל מפזרים את הבצל הקצוץ, עיגולי הגזר ואת שתי שיני השום הקצוץ והפלפל האנגלי.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את: אבקת המרק, תבלין גריל העוף, הפלפל השחור, המלח, השמן, רוטב הסויה, היין האדום והמים ושופכים מעל חלקי העוף.
מבשלים כעשר דק' על אש גבוהה ואז מעבירים לאש הכי נמוכה וממשיכים לבשל 90 דקות.
עשר דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את שתי שיני השום הכתוש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0