דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קבב מזרחי ברוטב מעניין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קבב מזרחי ברוטב מעניין

קבב מזרחי ברוטב מעניין

(4)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רנית
הצעת הגשה לקבב מוכן ורוטב שמכינים בצ'יק צ'ק

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
קציצות בשר, בסגנון קפוא, איטלקי
1 
בצל
1 
פלפל אדום
1 
פלפל אדום חריף
1 
עגבנייה
0.5  זר
פטרוזיליה
6  כפות
שמן קנולה
0.5  כוס
מים
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל שחור
3  כפות
רסק עגבניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן בווק בשמן את הקבב עד להשחמה ולהוציא.
  • שלב 2

    0 דקות
    לקצץ בצל ולטגן.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את שני סוגי הפלפלים קצוצים ולהמשיך לטגן על להבה בינונית.
  • שלב 4

    0 דקות
    כעבור 10 דקות להוסיף עגבניה, פטרוזילה, מים ותבלינים.
  • שלב 5

    0 דקות
    להנמיך את הלהבה ולהוסיף את הקבב המטוגן.
  • שלב 6

    15 דקות
    לכסות את הווק {לא עד הסוף} ולהמשיך לבשל עוד כ-15 דקות.
קבב מזרחי ברוטב מעניין

שלב 1 מתוך 6

לטגן בווק בשמן את הקבב עד להשחמה ולהוציא.

קבב מזרחי ברוטב מעניין

שלב 2 מתוך 6

לקצץ בצל ולטגן.

קבב מזרחי ברוטב מעניין

שלב 3 מתוך 6

להוסיף את שני סוגי הפלפלים קצוצים ולהמשיך לטגן על להבה בינונית.

קבב מזרחי ברוטב מעניין

שלב 4 מתוך 6

כעבור 10 דקות להוסיף עגבניה, פטרוזילה, מים ותבלינים.

קבב מזרחי ברוטב מעניין

שלב 5 מתוך 6

להנמיך את הלהבה ולהוסיף את הקבב המטוגן.

קבב מזרחי ברוטב מעניין

שלב 6 מתוך 6

לכסות את הווק {לא עד הסוף} ולהמשיך לבשל עוד כ-15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר רונה גרסי

מאוד תודהרונה

א איריס

כן, אפשר גם לבשל עם תפוחי אדמה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • על האש
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קבב טורקי עם תוספת ירקות צלויים

    קבב טורקי עם תוספת ירקות צלויים

    120 דקות קל
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קבב על מקלות קינמון

    קבב על מקלות קינמון

    90 דקות קל
  • קבב טלה עסיסי

    קבב טלה עסיסי

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים