דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדרת בקר וקטניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדרת בקר וקטניות

קדרת בקר וקטניות

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
תבשיל קדרה מלא בקוביות בשר וקטניות, שמתבשלים יחד על אש קטנה, לאט לאט ובסבלנות, למיזוג טעמים מושלם.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
בשר בקר מס' 2 חתוך לקוביות
1  כוס
גרגירי חומוס מושרים ללילה
0.5  כוס
עדשים
3  כפות
אורז ארוך
1 
בצלים חתוך לקוביות
3  גבעולים
סלרי חתוכים דק
1 
עגבניית שרי חתוכה לקוביות
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל שחור
4  כפות
שמן קנולה
1  זר
כוסברה קשור
0.5 
לימון סחוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן את הבשר ב-3 כפות שמן לסגירה מכל הצדדים.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוציא את הבשר, לטגן בצל עד שהופך לשקוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף סלרי, חומוס, עדשים ומים לכיסוי, לערבב ולהחזיר פנימה את הבשר. להביא לרתיחה.
  • שלב 4

    90 דקות
    לבשל על אש נמוכה כ-90 דקות. לבדוק שהבשר רך.
  • שלב 5

    30 דקות
    להוסיף אורז, עגבנייה, מלח, פלפל וצרור כוסברה (ניתן להוציא אותו בתום הבישול) ולבשל כ-30 דקות נוספות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לתקן תיבול ולהוסיף מיץ לימון. להגיש.
קדרת בקר וקטניות

שלב 1 מתוך 6

לטגן את הבשר ב-3 כפות שמן לסגירה מכל הצדדים.

קדרת בקר וקטניות

שלב 2 מתוך 6

להוציא את הבשר, לטגן בצל עד שהופך לשקוף.

קדרת בקר וקטניות

שלב 3 מתוך 6

להוסיף סלרי, חומוס, עדשים ומים לכיסוי, לערבב ולהחזיר פנימה את הבשר. להביא לרתיחה.

קדרת בקר וקטניות

שלב 4 מתוך 6

לבשל על אש נמוכה כ-90 דקות. לבדוק שהבשר רך.

קדרת בקר וקטניות

שלב 5 מתוך 6

להוסיף אורז, עגבנייה, מלח, פלפל וצרור כוסברה (ניתן להוציא אותו בתום הבישול) ולבשל כ-30 דקות נוספות.

קדרת בקר וקטניות

שלב 6 מתוך 6

לתקן תיבול ולהוסיף מיץ לימון. להגיש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדרת עוף ממולא

    קדרת עוף ממולא

    450 דקות בינוני
  • תבשיל עוף בקדרת חרס

    תבשיל עוף בקדרת חרס

    180 דקות בינוני
  • קציצות טחון מן הצומח טבעול בקדרת סלק, עגבניות וסילאן

    קציצות טחון מן הצומח טבעול בקדרת סלק, עגבניות וסילאן

    40 דקות קל
  • קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

    קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

    170 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים