דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדרת כבש מעולה בנוסח דרום אפריקה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדרת כבש מעולה בנוסח דרום אפריקה

קדרת כבש מעולה בנוסח דרום אפריקה

(0)
205 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליז חזן
קדרת בשר רצינית לבישול בבית או בפויקה על מדורה, עם טעמי בשר מובהקים וירקות שורש

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
14 
צוואר טלה
250  גרם
אסאדו חתוך לקוביות
2 
בצל גדולים קצוצים
1  קילוגרם
תפוח אדמה חתוכים לרבעים
1  ראש
כרוב קטן מחולק לשמיניות
10  גבעולים
תימין
5  גבעולים
רוזמרין
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
פלפל או לפי הטעם
0.5 
לימון סחוט למיץ
0.5  ליטר
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

205 דקות
  • שלב 1

    45 דקות
    מטגנים את הבצל, חוליות הצוואר וקוביות האסאדו בשמן חם תוך כדי בחישה למשך כשלושים דקות, סוגרים את המכסה וממשיכים לבשל על אש בינונית לעוד 45 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בוחשים ומוסיפים את תפוחי האדמה ומעליהם את קוביות הכרוב. מוסיפים את התבלינים, סוחטים את הלימון ויוצקים חצי ליטר מים.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כשעתיים, תוך הקפדה שיש מספיק נוזלים בסיר. הבשר צריך בגמר הבישול להיפרד בנקל מן העצם.
קדרת כבש מעולה בנוסח דרום אפריקה

שלב 1 מתוך 3

מטגנים את הבצל, חוליות הצוואר וקוביות האסאדו בשמן חם תוך כדי בחישה למשך כשלושים דקות, סוגרים את המכסה וממשיכים לבשל על אש בינונית לעוד 45 דקות.

קדרת כבש מעולה בנוסח דרום אפריקה

שלב 2 מתוך 3

בוחשים ומוסיפים את תפוחי האדמה ומעליהם את קוביות הכרוב. מוסיפים את התבלינים, סוחטים את הלימון ויוצקים חצי ליטר מים.

קדרת כבש מעולה בנוסח דרום אפריקה

שלב 3 מתוך 3

ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כשעתיים, תוך הקפדה שיש מספיק נוזלים בסיר. הבשר צריך בגמר הבישול להיפרד בנקל מן העצם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • פליאו
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

    קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

    170 דקות בינוני
  • קדרת בקר וקטניות

    קדרת בקר וקטניות

    150 דקות בינוני
  • קדרת עוף עם ירקות ופתיתים

    קדרת עוף עם ירקות ופתיתים

    80 דקות בינוני
  • קדרת אורז עם עגבניות, חצילים וצנוברים

    קדרת אורז עם עגבניות, חצילים וצנוברים

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים