דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

(0)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פאולין שובל
לא צריך לעבוד קשה: בישול ארוך ומוצרים טובים יסדרו לכם קדרה עשירה וסופר טעימה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר מס' 2 חתוך לקוביות
2  כפות
שמן זית
2 
בצלים גדולים, פרוסים
1  זר
סלרי חתוך לחתיכות גדולות
4 
גזר קלופים
4 
תפוח אדמה קלופים , שלמים
2 
סלרי
4 
פטרוזיליה
1  חבילה
ערמונים קלופים ומבושלים
0.5  זר
פטרוזיליה
1  ליטר
ציר בקר
0.5  בקבוק
יין אדום
4  כפות
סילאן
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה , לפי הטעם
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד. מוסיפים את קוביות הבשר (ניתן להמיר את הבשר כתף בבשר בקר צוואר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים היטב מכל הצדדים רק עד שהבשר מאבד את צבעו האדום והופך לאפור. מוציאים ומניחים בצלחת בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הבצל והסלרי ומטגנים עד לשקיפות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בערבבים בקערה את המים הרותחים, משחת ציר הבקר, היין, הסילאן והתבלינים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את תפוחי האדמה, ראשי הסלרי ושורשי הפטרוזיליה בתחתית הסיר, מעליהם מניחים את קוביות הבשר, הגזרים והערמונים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת התבלינים והיין לסיר, אם יש צורך מוסיפים מים עד לכיסוי. מניחים מעל את צרור עלי הפטרוזיליה. מביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מנמיכים את עוצמת הלהבה וממשיכים לבשל תוך רתיחה עדינה כשעתיים וחצי. בסיר לא מכוסה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים לצד אורז לבן.
קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

שלב 1 מתוך 7

מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד. מוסיפים את קוביות הבשר (ניתן להמיר את הבשר כתף בבשר בקר צוואר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים היטב מכל הצדדים רק עד שהבשר מאבד את צבעו האדום והופך לאפור. מוציאים ומניחים בצלחת בצד.

קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים לסיר את הבצל והסלרי ומטגנים עד לשקיפות.

קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

שלב 3 מתוך 7

בערבבים בקערה את המים הרותחים, משחת ציר הבקר, היין, הסילאן והתבלינים.

קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

שלב 4 מתוך 7

מניחים את תפוחי האדמה, ראשי הסלרי ושורשי הפטרוזיליה בתחתית הסיר, מעליהם מניחים את קוביות הבשר, הגזרים והערמונים.

קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את תערובת התבלינים והיין לסיר, אם יש צורך מוסיפים מים עד לכיסוי. מניחים מעל את צרור עלי הפטרוזיליה. מביאים לרתיחה.

קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

שלב 6 מתוך 7

מנמיכים את עוצמת הלהבה וממשיכים לבשל תוך רתיחה עדינה כשעתיים וחצי. בסיר לא מכוסה.

קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

שלב 7 מתוך 7

מגישים לצד אורז לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדרת עוף ממולא

    קדרת עוף ממולא

    450 דקות בינוני
  • תבשיל עוף בקדרת חרס

    תבשיל עוף בקדרת חרס

    180 דקות בינוני
  • קציצות טחון מן הצומח טבעול בקדרת סלק, עגבניות וסילאן

    קציצות טחון מן הצומח טבעול בקדרת סלק, עגבניות וסילאן

    40 דקות קל
  • קדרת בקר וקטניות

    קדרת בקר וקטניות

    150 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים