דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת עלי גפן ברוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת עלי גפן ברוטב עגבניות

קדירת עלי גפן ברוטב עגבניות

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: ליאת גרין
לא רק ממולאים: עלי גפן בבישול ארוך עם אורז ופטריות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ראש
עלי גפן
1  כוס
אורז בסמטי
1  ענף
פטרוזיליה
2  טיפות
שמן קנולה
2 
עגבנייה
3  שיני
שום
1 
בצל
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
1  חבילה
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
כורכום
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים אורז לבן כמקובל עם קצת שמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים, חולטים עלי גפן ומשאירים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים בסיר נפרד שום, בצל ופטריות, ומוסיפים תבלינים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את האורז עם הבצל, שום ופטריות, וממלאים את עלי הגפן בעדינות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסדרים היטב בסיר רחב בזה אחר זה את עלי הגפן, שופכים מעל המון רוטב עגבניות, מוסיפים מלח ופלפל וחתיכות עגבניות. מוסיפים גם פטרוזיליה קצוצה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מבשלים בישול איטי כשעה וחצי. בתיאבון!
קדירת עלי גפן ברוטב עגבניות

שלב 1 מתוך 6

מכינים אורז לבן כמקובל עם קצת שמן.

קדירת עלי גפן ברוטב עגבניות

שלב 2 מתוך 6

בינתיים, חולטים עלי גפן ומשאירים בצד.

קדירת עלי גפן ברוטב עגבניות

שלב 3 מתוך 6

מטגנים בסיר נפרד שום, בצל ופטריות, ומוסיפים תבלינים.

קדירת עלי גפן ברוטב עגבניות

שלב 4 מתוך 6

מערבבים את האורז עם הבצל, שום ופטריות, וממלאים את עלי הגפן בעדינות.

קדירת עלי גפן ברוטב עגבניות

שלב 5 מתוך 6

מסדרים היטב בסיר רחב בזה אחר זה את עלי הגפן, שופכים מעל המון רוטב עגבניות, מוסיפים מלח ופלפל וחתיכות עגבניות. מוסיפים גם פטרוזיליה קצוצה.

קדירת עלי גפן ברוטב עגבניות

שלב 6 מתוך 6

מבשלים בישול איטי כשעה וחצי. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים