דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קובה במרק ירקות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קובה במרק ירקות

קובה במרק ירקות

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מאכל עירקי מסורתי שחביב על כל העדות.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצלים קצוץ דק מאוד
400  גרם
בשר בקר טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
2  כפיות
בהרט
250  גרם
סולת
0.5  כוס
מים
2 
גזר חתוכים
2 
זוקיני
1 
דלעת בחתיכות
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    אופן הכנת מילוי הקובה: לקצוץ בצל דק מאוד, להוסיף 400 גרם בשר טחון, מלח, פלפל שחור וכפית בהרט לקובה.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת הקובה: רבע קילו סולת, 1/2 כוס מים ומעט מלח - לערבב הכל ולשים את הבצק, מוסיפים מים או סולת לפי הצורך, עד שמקבלים בצק גמיש. (אפשר להוסיף מעט בורגול מושרה במים וסחוט היטב ומעט קמח).
  • שלב 3

    0 דקות
    משהים את העיסה מספר דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    משטחים על כף היד חתיכת בצק סולת, מניחים על הבצק מעט מתערובת הבשר, סוגרים לעיגול יפה, מגלגלים מעט את הכדור וזורקים למרק הרותח (שתכף אתן את המתכון), מבשלים על אש קטנה כ-40 דק'.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופן הכנת המרק: לטגן בסיר בצל קצוץ, להוסיף 2 גזרים חתוכים, 2 קישואים חתוכים וחתיכות דלעת. להוסיף מים בכמות של 1/2 סיר. להוסיף: כפית בהרט, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
קובה במרק ירקות

שלב 1 מתוך 5

אופן הכנת מילוי הקובה: לקצוץ בצל דק מאוד, להוסיף 400 גרם בשר טחון, מלח, פלפל שחור וכפית בהרט לקובה.

קובה במרק ירקות

שלב 2 מתוך 5

הכנת הקובה: רבע קילו סולת, 1/2 כוס מים ומעט מלח - לערבב הכל ולשים את הבצק, מוסיפים מים או סולת לפי הצורך, עד שמקבלים בצק גמיש. (אפשר להוסיף מעט בורגול מושרה במים וסחוט היטב ומעט קמח).

קובה במרק ירקות

שלב 3 מתוך 5

משהים את העיסה מספר דקות.

קובה במרק ירקות

שלב 4 מתוך 5

משטחים על כף היד חתיכת בצק סולת, מניחים על הבצק מעט מתערובת הבשר, סוגרים לעיגול יפה, מגלגלים מעט את הכדור וזורקים למרק הרותח (שתכף אתן את המתכון), מבשלים על אש קטנה כ-40 דק'.

קובה במרק ירקות

שלב 5 מתוך 5

אופן הכנת המרק: לטגן בסיר בצל קצוץ, להוסיף 2 גזרים חתוכים, 2 קישואים חתוכים וחתיכות דלעת. להוסיף מים בכמות של 1/2 סיר. להוסיף: כפית בהרט, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מרקים
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קובה עם חומוס

    קובה עם חומוס

    בינוני
  • קובה כורדי

    קובה כורדי

    120 דקות מאתגר
  • מרק קובה סלק בסגנון סורי

    מרק קובה סלק בסגנון סורי

    145 דקות מאתגר
  • קובה חמוסטה עם בשר קצוץ

    קובה חמוסטה עם בשר קצוץ

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים