דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קובה נענע
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קובה נענע

קובה נענע

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אהובה לוין
זה רק נשמע קשה: המדריך הפשוט להכנת מרק קובה ממולא בשר, בטעמי נענע, לימון ושום מדליקים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10  שיני
שום שלמות ומקולפות
0.25  זר
נענע
4  כפות
שמן קנולה
1  חבילה
רסק עגבניות
1  כפית
פלפל
2 
לימון סחוטים
0.33  כוס
סוכר לבן
0.5  קילוגרם
סולת
300  גרם
בשר בקר טחון
2 
בצל קצוצים דק
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בסיר בינוני את כל מצרכי המרק למעט הסוכר והלימון ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מערבבים את הבשר ואת הבצל הקצוץ. מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל ומלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הסולת עם חצי כפית מלח ו- 2 כוסות מים. מוסיפים את המים בהדרגה עד שנוצר מעין בצק נעים.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים מתערובת הסולת עיגולים כגודל פנים היד. יוצרים בעיגול גומה וממלאים בתערובת הבשר.
  • שלב 5

    0 דקות
    סוגרים ומגלגלים לעיגול (במהלך מילוי כיסוני הסולת רצוי להשתמש בקערה עם מים לטבילת הידיים, זה מקל על העבודה).
  • שלב 6

    0 דקות
    כשהמרק רותח מחליקים את הכיסונים בעדינות ומבשלים על אש נמוכה 60 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    לקראת סוף הבישול מוסיפים את מיץ הלימון ואת הסוכר, טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך.
קובה נענע

שלב 1 מתוך 7

מניחים בסיר בינוני את כל מצרכי המרק למעט הסוכר והלימון ומביאים לרתיחה.

קובה נענע

שלב 2 מתוך 7

בינתיים מערבבים את הבשר ואת הבצל הקצוץ. מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל ומלח.

קובה נענע

שלב 3 מתוך 7

מערבבים בקערה את הסולת עם חצי כפית מלח ו- 2 כוסות מים. מוסיפים את המים בהדרגה עד שנוצר מעין בצק נעים.

קובה נענע

שלב 4 מתוך 7

יוצרים מתערובת הסולת עיגולים כגודל פנים היד. יוצרים בעיגול גומה וממלאים בתערובת הבשר.

קובה נענע

שלב 5 מתוך 7

סוגרים ומגלגלים לעיגול (במהלך מילוי כיסוני הסולת רצוי להשתמש בקערה עם מים לטבילת הידיים, זה מקל על העבודה).

קובה נענע

שלב 6 מתוך 7

כשהמרק רותח מחליקים את הכיסונים בעדינות ומבשלים על אש נמוכה 60 דקות.

קובה נענע

שלב 7 מתוך 7

לקראת סוף הבישול מוסיפים את מיץ הלימון ואת הסוכר, טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • ללא דגים
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קובה פטטה עיראקית

    קובה פטטה עיראקית

    75 דקות בינוני
  • קובה בורגול מטוגנת

    קובה בורגול מטוגנת

    120 דקות קל
  • קובה ברוטב קישואים

    קובה ברוטב קישואים

    90 דקות בינוני
  • קובה מטוגנת

    קובה מטוגנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים