לוקחים קערה, מניחים 1/4 קילו סולת, מעט מלח, ומתחילים לטפטף מים. צריך הרבה רגש לסולת, עד שהבצק רך וגמיש לעבוד איתו. יוצרים עיגולים ומניחים בצד למנוחה של רבע שעה.
שלב 4
0 דקות
פותחים כל עיגול ביד, כמה שיותר דק, ממלאים ומגלגלים.
שלב 5
0 דקות
טועמים את המרק, אם חסר מלח מוסיפים. זורקים פנימה את הקובות, מדי פעם לנער את הסיר. מביאים לרתיחה ומורידים ללהבה נמוכה.
שלב 6
0 דקות
לבשל כ-30 דקות. אם הקובות מבושלות, מסירים מהאש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0