דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קובנה תימנית אמיתית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קובנה תימנית אמיתית

קובנה תימנית אמיתית

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
המאפה התימני הכי ממכר: עוגת לחם שחומה ואוורירית, מושלמת לשבת בבוקר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כף
מלח
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
קצח
1  כף
שמרים יבשים
400  מיליליטר
מים
0.5  חבילה
מרגרינה מומסת, מקוררת או נמסה
1  טיפה
מרגרינה לשימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    שמים בקערה את כל המצרכים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ולשים כ- 10 דקות .
  • שלב 2

    5 דקות
    נותנים לנוח כשעה ולשים שוב 5 דקות. נותנים לנוח לחצי שעה נוספת ולשים 5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    נותנים לנוח לחצי שעה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים היטב את הסיר של הקובנה במרגרינה - כולל המכסה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים את הבצק בעזרת הידיים לכדי מלבן של 40 על 20 בקירוב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים את המרגרינה על העלה ומגלגלים לנקניק ארוך.
  • שלב 7

    0 דקות
    חותכים למקטעים של 5 ס"מ בערך ומניחים אותם בסיר.
  • שלב 8

    0 דקות
    מתפיחים כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 9

    60 דקות
    אופים בחום בינוני - 180 מעלות כ- 60 דקות או עד שזהוב.
קובנה תימנית אמיתית

שלב 1 מתוך 9

שמים בקערה את כל המצרכים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ולשים כ- 10 דקות .

קובנה תימנית אמיתית

שלב 2 מתוך 9

נותנים לנוח כשעה ולשים שוב 5 דקות. נותנים לנוח לחצי שעה נוספת ולשים 5 דקות.

קובנה תימנית אמיתית

שלב 3 מתוך 9

נותנים לנוח לחצי שעה נוספת.

קובנה תימנית אמיתית

שלב 4 מתוך 9

משמנים היטב את הסיר של הקובנה במרגרינה - כולל המכסה.

קובנה תימנית אמיתית

שלב 5 מתוך 9

מרדדים את הבצק בעזרת הידיים לכדי מלבן של 40 על 20 בקירוב.

קובנה תימנית אמיתית

שלב 6 מתוך 9

מורחים את המרגרינה על העלה ומגלגלים לנקניק ארוך.

קובנה תימנית אמיתית

שלב 7 מתוך 9

חותכים למקטעים של 5 ס"מ בערך ומניחים אותם בסיר.

קובנה תימנית אמיתית

שלב 8 מתוך 9

מתפיחים כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

קובנה תימנית אמיתית

שלב 9 מתוך 9

אופים בחום בינוני - 180 מעלות כ- 60 דקות או עד שזהוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קובנה

    קובנה

    60 דקות בינוני
  • קובנה לפסח

    קובנה לפסח

    30 דקות קל
  • קובנה

    קובנה

    180 דקות בינוני
  • קובנה תימנית

    קובנה תימנית

    730 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים