המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה גדולה את תפו"א, קישואים, בצל, ביצה טרופה, שמן, מלח ופלפל. מעבירים לסיר.
"מטמינים" את הביצים הקשות בתוך הסיר.
אופים ללא מכסה בתנור בחום מקסימלי כשעתיים (עד שפני הקוגל נהיים שרופים) ואז מכסים את הסיר וממשיכים לאפות בחום של 120 מעלות למשך מספר שעות נוספות (המהדרין משאירים כל הלילה בתנור על חום נמוך של 50 מעלות).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0