המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הקונכיות במים לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים.
מערבבים היטב את מרכיבי המלית – תרד, שום, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, גבינת כנען ופתיתי פרמזן, ומעבירים לשקית זילוף (אפשר למלא גם בעזרת שתי כפיות).
ממלאים את הקונכיות במלית הגבינה.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב – רוטב עגבניות פרפקטו, 1/4 כוס שמן זית, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, 1 כף זעתר ו-1 כף פפריקה, ומניחים בתבנית אפייה מלבנית או עגולה עם שוליים.
מסדרים את הקונכיות על הרוטב. מפזרים מעל פרמזן ועלי זעתר ואופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0