דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה בכוסות מ-5 רכיבים בלבד!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה בכוסות מ-5 רכיבים בלבד!

עוגת גבינה בכוסות מ-5 רכיבים בלבד!

(2)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: שף מורן לידור
מה דעתכם להכין את עוגת הגבינה הכי טעימה אבל בכוסות הגשה מרשימות ואישיות?

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 גרם)
0.75  כוס
סוכר לבן (150 גרם)
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  קילוגרם
גבינה לבנה רכה 9%
250  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר שבורים דק או גרוסים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים במהירות בינונית את השמנת המתוקה, סוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    במקביל מערבבים ביחד עם מטרפה את הגבינה הלבנה לתערובת חלקה.(אפשר לשדרג ולהוסיף גם גביע גבינת ריקוטה למרקם אוורירי יותר).
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הקצפת המוכנה עם תערובת הגבינות למרקם אחיד.
  • שלב 4

    10 דקות
    מוזגים לכוסות (כוסות הגשה (כמות הקינוחים תלויה בגודל הכוסות שתבחרו להגיש איתן) את תערובת הגבינה, שמים מעל שכבת פתי בר, מעל עוד שכבת גבינה ולסיום עוד שכבת פתי בר. מכסים ומכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.
עוגת גבינה בכוסות מ-5 רכיבים בלבד!

שלב 1 מתוך 4

מקציפים במהירות בינונית את השמנת המתוקה, סוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה.

עוגת גבינה בכוסות מ-5 רכיבים בלבד!

שלב 2 מתוך 4

במקביל מערבבים ביחד עם מטרפה את הגבינה הלבנה לתערובת חלקה.(אפשר לשדרג ולהוסיף גם גביע גבינת ריקוטה למרקם אוורירי יותר).

עוגת גבינה בכוסות מ-5 רכיבים בלבד!

שלב 3 מתוך 4

מערבבים את הקצפת המוכנה עם תערובת הגבינות למרקם אחיד.

עוגת גבינה בכוסות מ-5 רכיבים בלבד!

שלב 4 מתוך 4

מוזגים לכוסות (כוסות הגשה (כמות הקינוחים תלויה בגודל הכוסות שתבחרו להגיש איתן) את תערובת הגבינה, שמים מעל שכבת פתי בר, מעל עוד שכבת גבינה ולסיום עוד שכבת פתי בר. מכסים ומכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שולמית

האם ניתן להקפיא את זה?

מערכת בישולים

היי שלומית, רצוי גם לא להקפיא כי המרקם יכול להיפגע. אפשר להקפיא חלקית, עד התייצבות בלבד. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים